sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Tor - TPS 6-7

Liikaa eteen ja luu käteen, siinä kuluneen viikonlopun teema. Tänään isännät heräsivät päiväuniltaan vasta tilanteessa 0-5. Paolo Grönbergin tilalle maaliin, pelin hallinta Torille ja toiselle erätauolle tilanteessa 4-5. Tilanne näytti kaikesta huolimatta hyvältä.

Kolmannessa erässä TPS sai enemmän juonesta kiinni ja onnistui lisäämään johtoaan kolmeen maaliin. Ottelun lopussa Tor sai taas tsemin päälle kaventaen kahdesti. Loppusekunneilla tasoitus oli todella lähellä, mutta vieraiden hyvin pelannut veskari hoiti tilanteen.

Eilen maalissa haparoinut Keinänen oli tänään todella hyvä.

Torin tehomiehet:

Salminen 2+1
N. Niiranen 1+1
Hietala 1+1
J. Lindgren 1+0
Venäläinen 1+0
J. Niiranen 0+2
Laivins 0+1

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

viikonlopun jälkeen voi jo melkein unohtaa plejarit. Torilla jäljellä
Erä vieraissa
Josba kotona
Oilers vieraissa
Classic vieraissa
SSV kotona
KooVee vieraissa
Happee kotona
Pori vieraissa
Noista voitetiin ekalla kieroksella Pori. Josba oli voitettavissa ja muut olivat liian vahvoja. Taistelu suorasta pysymisestä on käynnissä...

Anonyymi kirjoitti...

Joo pleijari juna tuli ja meni tänä viikonloppuna...Nyt todellaki taistellaa siitä sarjapaikasta ja jokanen piste on tärkeä.4 pistettä lopuista peleistä voi tulla,kaikki muu on plussaa...

Anonyymi kirjoitti...

Mitä positiivisuutta - hienoa!

flogi kirjoitti...

No, tarvitaan kyllä melkein Marco Bjurströmiä tai joku elämäntapakoutsi jos halutaan löytää jotain positiivista viikonlopun peleistä. Joukkue tarpoo tällä hetkellä suossa, sinne jää jos pysähtyy, mutta jos taistelee voi päästä pois. Kovia vastustajia jäljellä.

Anonyymi kirjoitti...

Joo miksi pitäisi olla yli positiivinen jos häviää kahdelle sarjajumbolle???tosiasiat pitää myöntää.Nyt vaan pää ylös ja taistelemaan siitä sarjapaikasta.Ainakin minä laskin ennen kautta että sarjapaikan säilyttäminen on nousijajoukkueelle hyvä suoritus.Jos nyt säilyy niin ensi vuonna on sitte vuosi enemmän kokemusta mikä on kuitenkin aika tärkeä asia.

Anonyymi kirjoitti...

Höpö höpö. Sarjassa ei ole helppoja pelejä ja Tor on kuitenkin nousija. Odotukset ja realismi olisi hyvä kulkea käsikkäin..

Anonyymi kirjoitti...

Positiivisuus-kirjoittaja voisi pitää meille muille kurssin.
En olisi ikinä uskonut että Tor hakee 10-5 voiton Tapanilasta.
Huikeata.
Yksi peli kaiken muutta voi!

Mutta...tämä ei riitä. Lisää pisteitä tarvitaan.
Jos samalla tavalla puolustetaan kun tänään, on odotettavissa hyvä tulos myös sunnuntaina.

Mr. Postive kirjoitti...

Niin kauan kuin on uskoa, on myös toivoa. Niin kauan kuin on toivoa, on myös mahdollisuuksia. Nuori joukkue, vähäisesti kokemusta paria poikkeusta lukuunottamatta. Kokemusta saa vain pelailemalla ja uskomalla omaan juttuun.

Mr. Positive kirjoitti...

Postive = positive..

flogi kirjoitti...

Mr Positive kirjoittaa asiaa. Kun asiat menee päin honkia on tärkeätä että ei jää murjottamaan. Yhtä tärkeätä on nostaa kissa pöydälle ja analysoida minkä takia hommat ei skulaa. Pelkkä positiivinen ajattelutapa ei mielestäni aina riitä jos halutaan saada muutosta aikaan. Iso peukku siitä miten joukkue tuli takaisin kahden huonon pelin jälkeen.