lauantai 15. tammikuuta 2011

Tor - AC Haki 4-6

Tänään ei vaihteeksi ollut Torin päivä. Alku näytti lupaavalta ja isäntien avausmaali roikkui ilmassa. Maali saatiinkin aikaiseksi Lindgrenin veljesten toimesta. Tästä keskittyminen ilmeisesti hieman herpaantui, Haki kuittasi heti seuraavassa vaihdossa. Tor pääsi koittamaan johtomaalia ylivoimalla huonolla menestyksellä, jäähyllä ollut hakilainen pääsi pussittamaan heti jäähyaitiosta päästyään. Erän viimeiselle minuutille Torin suht kylmä kolmonen kentälle ja numerot vieraille 3-1.

Toisessa erässä Torille kolme torjuntaa ja kolme päästettyä maalia.

Toisella erätauolla oli ilmeisesti sovittu taktiikan muutoksesta. Isännät koitti juosta vastustajalta jalat alta pelaten lyhyttä vaihtoa kolmella ketjulla. Tor voittikin viimeisen erän 3-0, mutta Hakille oli annettu liikaa eteen.

Huomenna vastassa TPS, jonka pelityyli näytti ainakin syyskauden kohtaamisen perusteella sopivan loviisalaisille.