torstai 29. lokakuuta 2009

M-Team - Tor 5-5

M-Team aiheutti Torille kuluvan kauden ensimmäisen pistemenetyksen. Tor siirtyi 5-2 johtoon ajassa 47:16. Isännät kiri kuitenkin tasoihin, osittain ylivoimapelin ansoista. Tuomareiden mielestä Andy Hietala käyttäytyi kolmannessa erässä epäurheilijamaisesti, palkinnoksi siitä 12 minuuttia jäähyä.

Anonyymi kirjoitti...

Sama onneton tuomari kuin viimeksi ( toinen niistä ). Nyt hyväksyi kädellä alas otetun pallon, josta vieraat tekivät maalin. Hietalan jäähy oli myös käsittämätön!!

Todella surkeaa tuomarointia jälleen kerran! M-Team huitaisi yhden maalin korkealla mailalla, en muista oliko sama kuin kädellä alasotto. Lisäksi Tor onnistui saamaan jäähyn joukkueen jatkuvasta väärästä pelitavasta, joka jälleen arvottiin sekasorron keskeltä. Tämäkin tilanne nauratti loviisalaisia. Lopun paikkailujäähy jätti aika huonon maun tuomaritoiminnasta. Silti piste vieraspelistä, ei huono sekään.

mitähän sitä sanoisi. pari niistä kovan fyysisen halukkuudensa ansiosta heivasi itsensä laidan yli. jatkuvasta väärästä pelitavasta olisin ilman muuta antanut niille. mitä sitä Torina voi? pakkohan se on vastusta antaa eihän niiden voi antaa rynniä päälle miten tahtoo ja roikkua kiinni. paska maku suusta parista niiden pelaajasta, tuomareista, kummallisten olosuhteiden maalista ja Andyn epäonnisesta jäähystä. niiden pelaaja kun oli tulossa Andyä kovaa ottamaan ja Andy äkkäsi mennä sivuun ja se poloinen sitten perseelleen istui ja tuomari vetäisi omat johtopäätöksensä...