sunnuntai 4. lokakuuta 2009

KeLy - Tor 5-9

Torin pohjoisen valloitus onnistui mainiosti. Kapteeni Peik Salmisen johdolla loviisalaiset kaatoivat KeLyn 9-5. Toivotetaan pojille mukavaa kotimatkaa, arvioitu saapumisaika Loviisaan 3:30.

PS Huomasin jälkikäteen että Östra Nyland tarjosi reaaliaikaista otteluseurantaa osoitteessa www.on.fi

Torin tehomiehet:

Salminen 1+3
Hällfors 2+0
Belasovs 2+0
Niiranen 1+1
Meriläinen 1+1
Lehkonen 1+1
Laivins 1+0
Hietala 0+1
Forsström 0+1

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa pojat! Hieno alku kaudelle.

Anonyymi kirjoitti...

Voisiko tuon http://tor.fi/salibandy/ linkittää tänne. Eli Torin webmasterille vinkki.Nuo ns. viralliset sivut ovat surkeat.
Toivotaan että pelit menee paremmin.Alku ihan ok, ja mitä pelejä nähnyt, niin asennetta löytyy.Hyvä niin.

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä, Torin sivut ovat luokkaa ala-arvoiset. Kirjoitusvirheitä vilisee, ulkoasu heikko ja muutenkin sivuston plussat ovat aika vähissä. Otteluraporteista ja joukkueen kuulumisista kiitokset, mutta tuollainen hätäisesti tehty raportti antaa todella huonon vaikutelman. Nettisivut kun ovat kuitenkin varsinkin ulkopaikkakuntalaisille se näkyvin foorumi joukkueelle, niin ei voi kuin ihmetellä miksi tähän ei ymmärretä vieläkään panostaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kerrassaan hieno kauden avaus pojilta! Tästä on hyvä jatkaa.
Samaa mieltä siitä että kotisivut ovat todella huonot. Ainoa missä on jotain tolkkua on Etusivu, muita muita osioita ei kannata klikkailla. Surkeaa jälkeä ja vanhentunutta tietoa rostereita myöten.

Anonyymi kirjoitti...

Monelta liigaseuralta ei saa raporttia millään, joten tor edes yrittää..Kirjoitusvirheistä nyt niin väliä. Raportit olivat heti sivuilla ja se on hyvä. Tsemppiä pojat. Keskitytään oleelliseen..

Anonyymi kirjoitti...

Raportit ja joukkueen yleisilme, johon kotisivutkin kuuluvat ovat kaksi eri asiaa.Jos ei joukkueella ole edes kokoonpanoa kotisivuillaan kauden alkaessa,niin eiköhän se kerro jotakin siitä mitä joukkueessa tapahtuu.Käypääkä navigaatiot läpi,katselkaa ja hämmästelkää.On sponsoria,otteluohjelmaa,muita joukkueita,vai onko?
Pelit menneet hyvin,vaan kun se ei ole koko organisaatio,ainakaan surffareiden ajatuksissa.Onnea peleihin ja sille 100v haaveelle.Nyt tai ei koskaan,eli nyt.

Anonyymi kirjoitti...

Siis hetkinen.. jos jollain liigaseuralla on huonot sivut niin se on ihan OK että Torinkin sivut ovat surkeat? Käyppä huviksesi läpi noita liigaseurojen sivuja, ainoastaan Kooveen sivut ovat suht huonossa jamassa. Muut ovat huomattavasti tasokkaampia kuin Torin vastaavat.

Anonyymi kirjoitti...

Juuri näin,niinhän minä sanoin.