keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Iiro Parviainen Torin uusi valmentaja

Parviainen palaa Torin penkin taakse muutaman vuoden tauon jälkeen. Pelaajatilanne näyttää uuden valmentajan mukaan kivalta. Lähde: http://tor.fi/salibandy/

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tätähän jo spekuloitiin kevään mittaan, ja nyt se varmistui. Mielestäni hyvä valinta, parempaa valmentajaa saa kyllä divarista hakea. Toivotaan että imua on myös pelaajapuolella, toisi vaikka tullessaan pari SSV:ssä vähälle peliajalle joutunutta liigaratsua ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ethän sä ny voi Iiro olla tosissas...

Anonyymi kirjoitti...

Iiron valinta oli ihan hyvä ja järkevä ratkaisu. Koska Iiro voi tuoda palaajia tänne. Muuten voisi olla aika hiljasta niiden suhteen. Se on taas erijuttu kuka katsomoon eksyy kun ykkös/kakkos kentässä pelaa n.4 loviisalaista ja äskeinen on ihan maksimi. Kyllä loviisalainen yleisö haluisi nähdä loviisalaisia pelaajia. Ja niitä ei ole tulossa vähään aikaan. Ei ne itsestään synny!!!
Itseäni ei kiinnosta pätkääkään jos kentällä juoksee jotain Hifk:n tai SSV:n junnuja!! Tulee sitten menestystä tai ei. Ja jos sitä ei tule niin enemmän sylettää kun niillä tipahtaa kakkoseen!!!

flogi kirjoitti...

Asiallista pohdintaa edelliseltä kirjoittajalta. Tärkein juttu ainakin itselleni on kuitenkin se, että joukkue pelaa viihdyttävää salibandya. Jos tähän pystytään loviisalaisella joukkueella niin se on vaan plussaa. Pitää toivoa että Loviisasta löytyy Backen kaltaista tulisielua, joka saisi Loviisan junnusaban uuteen nousuun.

Mitä uuteen valmentajaan tulee, niin veikkaan että Iiron mukana tulee varmasti muutama pelimies. Viime kerralla miehen mukana saapui, jos en muista väärin, tällä hetkellä liigassa pelaavat herrat Helenius ja Kämäräinen. Loistavia pelaajia molemmat, mutta kaikki ei ilmeisesti sujunut ongelmitta. Mitenköhän käy tällä kertaa Parviaisen kanssa?

Anonyymi kirjoitti...

No niin. Hyvä että on valmentaja, mutta onko valmentaja hyvä?
Nyt seuraava kysymys lienee maalivahti. Maalivahtihan on puolet joukkueesta. Marek -> Espooseen palaamaan? Ei taida viime vuotisista maalivahdeista kukaan olla mies paikkaamaan Marekin jättäämää ruutua.
Onko mitään huhuja?
Entä kenttäpelaajista?

Anonyymi kirjoitti...

Tottakai olisi hienoa jos loviisalaispelaajilla voitaisiin pääasiassa jatkaa. Mutta täytyy muistaa että jos koko ykköskenttä tosiaan lähtee, sitä on vaikea loviisalaistaustaisilla korvata. Huima määrä pisteitä lähtee, ei vaan millään riitä taito- ja suoritustaso. Meiltä lähteneet lahjakkaat pelaajat jatkanevat liigassa.

Lisäksi, 1-divarista putoaa suoraan kauden päätteeksi 4 joukkuetta per lohko. Olisihan se nyt noloa vetää juhlavuotena pohjanoteeraus ja palata takaisin kakkoseen. Ja näin melko varmasti kävisi jos koottaisiin joukkue pelkästään omista pojista. Ja kun divari supistuu tulevaisuudessa entisestään, nousu takaisin ykköseen on aina kovemman työn takana. Ja jos muistellaan Torin edellistä vuotta kakkosessa.. yleisömäärät olivat aivan eri luokkaa kuin nykyään. Tippuminen toisi aina omat riskinsä, yksi näistä on yleisön katoaminen. Divarissa vielä on se mahdollisuus nousta parrasvaloihin, kakkosessa pelatessaan Tor olisi paikallisjoukkue jonka parhaat vuodet ovat takanapäin

Vielä pari poittia: Kakkoseen meno tietäisi sen viimeisenkin imun häviämistä pelaajien tulopuolella. Mutta jos tosiaan on tavoite olla mahdollisimman omavarainen salibandyseura, tuo on se tie. Eri asia on miten kauan paluu takaisiin ykköseen kestäisi. Mutta jos visiitti venyy pidemmäksi kuin pari kautta, rohkenen epäillä jopa yleisön kärsivällisyyttä. Se on varmaa että yleisömäärät tippuisivat, minkä verran niin sitä on vaikea sanoa.

Vahvistuksia ulkopuolelta siis todellakin tarvitaan, jos halutaan vielä liigakarsinnoissa olla tulevaisuudessa.

Anonyymi kirjoitti...

Tähän ollaan ajauduttu kun Tor:n herroja ei kiinnosta junnutoiminta!! Kyllä näin pienen kaupungin salibandy pitäis perustua omiin jätkiin.....

Anonyymi kirjoitti...

ensi kaudella sitten nähdään mihin oman kylän pelaajat pystyy.. kyllä fakta on se et jokainen joukkue tarvitsee oman kylän poikien lisäksi muutaman vahvistuksen!!

Anonyymi kirjoitti...

Niin tarviikin! Mutta nyt tänne raijataan muualta rivimiehiä. Jos ottaa muualta niiden pitää olla vahvistuksia.
Nyt on pakko ottaa muualta kun omia ei ole. Pakko ottaa Helsingistä että saadaan joukkue kasaan!

Anonyymi kirjoitti...

Tor ilmoittaa kotisivuillaan tehneensä sopimuksen kolmen Latvialaisen maajoukkuepelaajan kanssa. Ei paha! Latvian taso on kuitenkin ollut hyvässä nousussa.

Anonyymi kirjoitti...

Kauhea poru siitä että jengiä vahvistetaan ei-loviisalaisilla. Järki käteen nyt, ei täältä löydy ykkösketjuun pelaajia. Junnutoiminta on aivan liian pienimuotoista jotta niitä nousisi. Tässä on suurin ongelma, ja sitä pitää ehdottomasti alkaa kehittää pikimmiten. Siihen asti joudutaan tyytymään vierastyöläisiin.

Anonyymi kirjoitti...

onko tarkoitus että pelataan divaria jonkun vitun latvialaisten ja iiron kanssa????vai olisiko parempi pelaa esim.2.divaria omien lipposten ja kumppanien kanssa jotka voi nousta pelimiehiksi kunhan pää kasvaa zidaneksi...mutta siihen on kyllä matkaa...

Anonyymi kirjoitti...

No siis sehän tässä vähän on hukassa, ainakin katsojilta. Eli mitkä ovat pitkäaikaistavoitteet, esim. Iiron 2+2 vuotiselle sopimuskaudelle? Olisi hyvä tehdä joku julkinen linjaus ettei menisi yleisöltä ohi tämä kuningasidea.