tiistai 21. huhtikuuta 2009

Verkot vesillä

http://tor.fi/salibandy/?p=369/

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivotaan että löytyy uusia suuruuksia tuon kautta.
Muuten voi sanoa että tämä Torin tiedottaminen on melko heikkotasoista. Kotisivuilla lupaillaan pelaajasopimuksesta tietoja viimeistään Pääsiäisen jälkeen, mutta mitään ei vaan kuulu.. Sama meno näköjään jatkuu ja jatkuu

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Juu Helekin tulee ja Joni ja Honkasen Pekka, Upi, Jupu ja Peik sekämuutama muu ku on luvattu maat ja mannut ja vanhat kans

Tormentor kirjoitti...

"Odotan, odotan, mutten 9 kuukautta" sanoi entinen mummo.
Kylläpä se kestää kauan se Torin tiedotus uudesta valmentajasta / pelaajasopimuksista.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tiedottaminen loistaa taas Torilla. Ensin tiedotetaan aprillipäivänä että Tor on valinnut valmentajan, silti nimeä ei julkaista. Samassa tiedotetaan että pelaajasopimuksia on tehty, ja ne julkaistaan heti Pääsiäisen jälkeen. Nyt ollaan Vapun tienoilla, eikä mitään vielä kuulu. Fantastista tiedottamista. Propsit tästäkin sekoilusta vaan. Kohentakaa nyt edes noiden sivujen ulkonäköä, ainoa mikä vaihtuu on uutiset tietyin väliajoin pääsivulla. Olisi palautetta jo viuhunut, mutta kun sivuilla ei edes ole osoitetta mihin sitä lähettää (!) muuta kuin Loviisan liikuntahalli. Pitäisi ukkojen herätä jo pikkuhiljaa tähän internetin maailmaan.

Anonyymi kirjoitti...

Eipäs nyt hättäillä,kohta on kuitenki vasta vappu,ehkä juhannuksena sitte tulee tietoa pelaajista...Neljä tippuu suoraa ens kaudella molemmista lohkoista eli näyttäis olevan viimeinen kausi loviisalla ykkösdivarissa.Jos tosta vielä Marek lähtee ni pitää kyllä tulopuolella olla aikamoisia nimiä jotta taistellaan edes säilymisestä.

Anonyymi kirjoitti...

Marek tehnyt sopparin jo muualle!

flogi kirjoitti...

Ei pitäisi sanoa mitään ennen kuin saadaan virallista tietoa ensi kauden joukkueesta, mutta... Lähtijät tällä hetkellä worst case scenarion mukaan: Öige, Etholen, Andersson, Lehkonen, Mäki. Toivottavasti joillekin näille on jo löytynyt korvaajaa. Epäilen että try-outtiin ei tule kovinkaan montaa profiilipelaajaehdokasta.

Anonyymi kirjoitti...

No vois asiat olla huonomminkin.. vois olla Hosiaisluoma penkin takana. Mutta yhdyn flogin veikkaukseen että kovin montaa tryoutille ei ole tulijoita, saatikka sopimuksen saavia pelaajia. Toivotaan toki että löytyy esim. pari perusvarmaa kaveria alempiin ketjuihin, mutta huipuilla pitää jo olla nimi paperissa. Muuten homma kusee, lähtijälista on nimittäin aika kova.

Anonyymi kirjoitti...

Perempi sekin kuin Parviainen, siihen ei saatana pysty luottamaan ollenkaan, eikä pysty kyllä Tuomiseenkaan

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Onko Hosiaisluoma ollut SSV:n valmennuspäällikkönä? Entä montaako maajoukkuetta Petu on luotsannut? Aivan eri meriitit näillä herroilla, vaikka Parviainen ei kovassa huudossa Loviisassa olekaan.

Anonyymi kirjoitti...

diiba daaba, Iiro jättää uppoavan laivan ennen joulua tai viimeistään kun alkaa näyttää pahasti siltä, että kakonen kutsuu!!!

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa olla maalaispojat peltohommissa kun on joukkueen pelaajatilanteesta tiedottaminen unohtunut... Nyt vähän ryhtiä tähän touhuun, ei tää niin vaikeetaa oo. Jopa nousijasuuruus Lehmon Balls julkistaa jo hankintoja.

Anonyymi kirjoitti...

On se kumma kun ei kuulu mitään?Kuka se uusi valmentaja on,entä onko uusia pelaajia tulossa tai ketkä vanhat jatkavat/lähtevät?Vai onko oikeasti niin huonosti asiat että on vain se yksi valmentaja sopimus eikä yhtään pelaajasopimusta?Milloin se try-out piti olla?

Tormentor kirjoitti...

Nyt kannattais lukea Torin kotisivuja...(en kommentoi valintaa...)