sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Tor - Top Team 9-6

Joukkueille oli hieman erilaiset lähtökohdat illan kamppailuun. Top Team tarvitsi kiperästi pisteitä välttääkseen putoamiskarsintaa, kun taas isännät sai valmistautua peliin paineettomassa tilassa. Molemmilta joukkueilta puuttui pelaajia, Torilta pelikiellossa oleva Mäki ja Top Teamilta itälohkon pistepörssin kakkonen, Torissakin esiintynyt Antti Matikainen.

Ottelu oli varsin viihdyttävä ja kotiyleisö sai nauttia hienoista maaleista. Tor pelasi koko ottelun kolmella hyökkäysketjulla ja kahdella pakkiparilla. Etholen hääräsi sekä tutussa ykkösketjussa Anderssonin ja Lehkosen kanssa että kakkosessa Mäen paikalla. Kolmosketju oli muodossa Hietala-Sjöblom-Savolainen. Kaikki ketjut toimi tänään hyvin. Uhrautuva puolustuspeli helpotti Pakkasen urakkaa maalissa, vetoja peitettiin kiitettävästi. Etholen jaksoi hyvin, kahden ketjun mies teki pisteet 3+2. Kapteeni Andersson näytti esimerkkiä ja taisteli kovaa joka pallosta. Ja Forsström teki tietysti pakolliset pari pistettä.

Tor oli tänään parempi joukkue ja isännät korjasivat ansaitusti täyden pistepotin. Ottelun lopussa nähtiin kauden kovin taklaus kun Top Teamin maalivahti Joonas Kristiansson niittasi Anderssonin laidan yli vieraiden vaihtoaitioon. Kristiansson, joka sai tilanteesta punaisen kortin, näytti hyvää urheiluhenkeä pyytäessän anteeksi kentältä poistuessaan.

Torin tehomiehet:

Etholen 3+2
Lehkonen 2+2
Andersson 2+1
Forsström 1+1 (16 pelin pisteputki, mikäköhän on ykkösdivarin puolustajien ennätys?)
Kuittinen 1+0
Jokinen 0+1
Lassas 0+1

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miksi Mäki oli pelikiellossa?

flogi kirjoitti...

Barbaarit- ottelussa Mäki oli ärsyyntyt jostain ja osallistunut jälkipeliin. Tuloksena kahden pelin kielto. Tämä Torin sivuilta.

Anonyymi kirjoitti...

Osallistunut jälkipeliin?!?!
Verbaalisesti tai fyysisesti? Sekä että?
Onko kukaan Tor pelaaja saannut aikaisemmin pelikieltoa?
Ja miten voi saada pelikieltoa kun ei ole saannut edes jäähyä?!?!
Jos Mäki ei ole saannut edes jäähyä mutta kuitenkin pelikieltoa, mitäköhän sille TopTeamin maalivahdille kuuluu? Paljon on kysymyksiä, toivottavasti joku osaa myös vastata.