lauantai 22. marraskuuta 2008

Top Team - Tor 2-3

Tor voitti Savonlinnan ZZ Top Teamin tiukan väännön jälkeen. Tor johti peliä jo 2-0, mutta Top Team kiri tasoihin. Torin sankariksi nousi Niklas Niiranen, joka teki voittomaalin Valtsun syötöstä kun ottelua oli pelaamatta vajaat neljä minuuttia.

Torin tehomiehet:

Kuittinen 1+0
Forsström 1+0
Niiranen 1+0
Mäki 0+2
Etholen 0+1

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Alkukaudesta puhuttiin että ei Tor mikään mikään kova joukkue ole, mutta nyt alkaa tuntumaan, että se joka voittaa Torin onkin tosi kova joukkue. Jos voittaa? Heh-heh.

flogi kirjoitti...

Olen itsekkin positiivisesti yllättynyt Torin alkukauden menestyksestä. Torin virallinen tavoite on sarjassa pysyminen ilman putoamiskarsintaa. Mikäli Barbaarit kaatuu ensi lauantaina voidaan kyllä asettaa uudet tavoitteet.

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy kyllä sanoa että Tor on ollut itsellenikin positiivinen yllätys. Vaikutti erittäin ankealta tilanteelta loppukesästä kun Nykky lopulta valitsi HaKin, vaikka en tiedä miten realistinen hänen sopimuksensa loppujen lopuksi olisi ollut.

Yllätys oli melkoinen kun kävin seuraamassa HIFK-Tor harjoituspelin ennen kauden alkua. Ennakkoon kova HIFK kaatui jopa helposti, muistaakseni vieläpä vajaalukuisella jengillä. Vaikkei Torin peli valmista ollut niin se oli kypsää, ja silloin pisti silmään myös entisistä kausista poikkeava erittäin nopea suunnanmuutospeli joka hiukan on ehkä jäänyt taka-alalle kauden edetessä.

Kuviot täysin uusiksi. Uudet valmentajat, tulokaspelaajia, isompaa roolia junnuille... ei voi kuin kiitellä valmennusta ja pelaajia tämän kauden tuloksista. Erittäin tiivistä puolustusta ja maalin voittoja, ja se on hyvän joukkueen merkki.