lauantai 15. marraskuuta 2008

Lauantai-illan huumaa, Tor - ÅIF 6-3

Loviisan pallohalliin oli saapunut 340 katsojaa seuraamaan paikallistaistoa Torin ja ÅIFin välillä. Hallissa oli mökää ja tunnelmaa, tähän myötävaikutti ÅIFin äänekäs kannattajajoukko. Tor hallitsi ottelun alkupuoliskoa täydellisesti. Siitä kertoo muunmuassa Öigen torjunnat ensimmäisessä erässä: 1. ÅIF sai pikkasen otetta toisessa erässä kahden kavennusmaalin myötä. Torin voitto ei kuitenkaan ollut missään vaiheessa uhattuna.

Tuomaritoiminta oli tänään luokatonta. Toivottavasti Ceballos ja Ceballoksen avustaja onnistuvat paremmin ensi kerralla.

Torin tehomiehet:

Andersson 3+0
Etholen 1+1
Jokinen 1+1
Forsström 1+0
Niiranen 0+1
Kuittinen 0+1
Mallenius 0+1

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olisi tosi mukavaa nähdä että Ceballos joskus onnistuisi tuomaroinnissa. Miksiköhän sen pitää aina yrittää ratkaista ottelu?

flogi kirjoitti...

Tuntuu siltä että kyseinen herra haluaa olla ottelun keskipiste. Hyvä tuomari on näkymätön kentällä mutta antaa pelaajille selvää viestiä mitä saa tehdä ja mitä ei.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä toisen puoliskon 5 peräkkäistä Tor jäähyä muuten siistissä pelissä oli tuomareilta melko jäätävä näyttö.

Itse pelistä voisi sanoa että aika pitkälti rutiinivoitto. Itse odotin paljon tiukempaa peliä mutta hyvä näin. Tor pelasi kypsästi, ensimmäisen erän pallonhallinta oli hienoa katseltavaa. Myös alivoima toimi hyvin.

Pelaajista jäi mieleen Andersson ja tietenkin Öige, pari todella tärkeää koppia ÅIFfin painostusjakson aikana. Lisäksi Forsströmin peliä oli mukava katsella: rohkeita ratkaisuja, itsevarmuutta ja rauhallisuutta. Kovasti on poika kehittynyt. Uusi tuttavuus Vuorio onnistui ensimmäisessä vaihdossaan tarjoilemaan vastustajalle loistopaikan, mutta paransi kolmosen saatua lisää vaihtoja loppua kohden.

Anonyymi kirjoitti...

Todettakoon vielä että Lehkonen oli koko matsin melko yössä. Kaverille ei tule millään onnistumisia ja se näkyy kyllä otteissa. Toivotaan että tämän päivän koitos toisi pari maalia ja saataisiin meidän koko ykkösketju taas semmoiseen tikkiin että vastustajia viedään.