perjantai 10. lokakuuta 2008

PSS kaatui kotiavauksessa

Floginblogi on palannut etelän lämmöstä, nyt on taas aikaa bloggailla.

Tor tarjosi kotiavauksessaan katsojille rahoille vastinetta, paikallisvastustaja PSS kaatui vasta jatkoajalla kovan väännön jälkeen numeroin 7-6. Raporttien (ja tilastojen) perusteella Torin ykköspyssy oli jälleen V. Etholen. Valtterin tehot kolmen ottelun jälkeen: 6+4=10.

Kausi jatkuu Torin osalta kotiottelulla lauantaina 18.10 klo. 18:30. Vastustajana SB Vantaa, joka hävisi avausottelunsa 6-9 Top Teamille.

PS Torille on avattu kotisivut osoitteessa http://tor.fi/salibandy/. Sivuilla on mainittu floginblogi, kiitokset siitä. Hienoa huomata että täällä on jo syntynyt pientä keskustelua.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ylläpitäjälle
Morjentes!
Toivonmukaan lämmintä oli,mutta asiaan. Paikllisderbyistä mielenkiinto näyttää kääntyvän Loviisan ja ÅIF kamppailuun. No ei se haittaa. Pss on kuitenkin näillä näkymillä kadottamassa ennakkosuosikin asemansa.

flogi kirjoitti...

Moro!

Lämmintä oli vaikka, vaikka flunssa tulikin.

Paperilta katsottuna tuntuu että kaikki Itä-Uudenmaan joukkueet ovat heikentyneet täksi kaudeksi, tai ainakin menettäneet osan viime kauden avainpelaajista. Taistelu Itä-Uudenmaan herruudesta tulee olemaan tiukka. Veikkaan kuitenkin että tämä kamppailu käydään lähinnä Torin ja ÅIF:in välillä.

Anonyymi kirjoitti...

Ylläpitäjälle

Terve,

Ensinnäkin, en tiedä oletko kauankin bloggaillut mutta Torin sivuilta tänne eksyin. Hieno homma että vihdoinkin Tor saa näkyvyyttä netissä! Suorastaan hävettänyt viime kausina jengin nettisivujen puuttuminen.

Pikkasen silti ihmetyttää että linkin päästä löytyi blogi eikä keskustelufoorumi, vaikkakin tämä on erittäin tervetullut uutislähde jengin peliesitysten seuraamiseen etäältä.

Kattavia raportteja odotellessa, Suuret kiitokset bloggaajalle!

flogi kirjoitti...

Terve ja kiitos kommenteista!

En päässyt vaikuttamaan Torin sivuilla olevan viittauksen sanamuotoon, se oli vaan ilmestynyt sinne.

Pyrin kirjoittamaan jokaisesta matsista jotain, jos olen paikan päällä saattaa tulla pikkasen enemmän.