keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Classic - Tor 7-4

Kolmessa viime pelissä on toistunut sama kaava; pelissä ollaan pysytty ensin mukavasti mukana, mutta sitten tapahtuu romahdus. Tänään romahdus tapahtui Torin siirryttyä toisessa erässä 3-0 johtoon. Kymmenen minuuttia myöhemmin tilanne oli 4-3 Classicille. Kait tämä menee kokemuksen puutteen piikkiin.

Edellisen viestin kommenteissa on hyvä veikkaus miten loppukausi menee peräpään joukkueiden osalta. Pistäkää omat veikkauksenne kehiin.

Anonyymi kirjoitti...

olen nähnyt Torin viime pelit vieraissa .pienestä on ollut kiinni ettei pojoja ole tullut.MUTTA,nyt tulee.loppukauden peleistä ei hävitä yhtään.sössvee saa sen tuta sunnuntaina.meidän silmin katsottuna tuomarikaksikko eilen oli täysin kuutamolla,etenkin LÄHTEENMÄKI,tais olla tulosveto lappu sisällä..terv.PEEHOO

Mr. Positive kirjoitti...

Pojat on pelannut hienosti. Pitää muistaa vastustajien taso ja kokemus. Vaatia saa, mutta järki mukana. Ensi kaudella sitten osataan jo voittaakin tiukkoja pelejä!