keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Tor - KooVee 5-8

Samalla kaavalla mennään edelleen. Alku näytti ihan mukavalta. KooVee:n tasoistettua nähtiin taas pari helppoa virhettä, joista vieraat rankaisi armottomasti. KooVee sai hanat auki ja peli käytännössä ohi.

Isoin ongelma on mielestäni se miten saada suht kokematon joukkue pelaamaan taitojensa ylärajalla. Tällä hetkellä jengi näyttää menevän kipsiin parin helpon (yleensä oman virheen seurauksena tulleen) maalin jälkeen. Liigan taso on niin kova että virheistä rangaistaan välittömästi. Toisaalta, miten joukkue pystyy kehittymään liigan vaatimalle tasolle, jos virheitä ei saa tehdä?

Voisiko ajatella niin että Tor muuttaisi pelistrategiaa vastustajan mukaan. Kovia joukkueita vastaan tiukkaa kilpparia ja apinan raivolla maalille ajoa vastahyökkäyksissä. Ei kikkailua keskiviivalla vaan kovalla syötöllä yli.

"Heikompia" joukkueita vastaan sitten enemmän divarikausien pelikirjalla, jossa palloa pyritään pitämään hallinnassa ja jauhetaan pitkiä hyökkäyksiä.

Vai onko niin että jotain tällaista on jo yritetty? Kertokaa te viisaammat.

Torin tehomiehet:

Salminen 1+1
J. Niiranen 1+1
Kostusevs 1+0
Hietala 1+0
Fager-Pintilä 0+1
Hällfors 0+1

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä pojat! Nyt vähän happea ja alkukauden innolla takaisin peleihin!

Anonyymi kirjoitti...

Liigan arki on koittanut ja uutuudenhohto ja näyttämisen tarve tipotiessään. Missä se alkukauden tahtotila on kaksinkamppailuissa? Nyt mitataan jengin oikeaa iskukykyä, yhtään pistettä ei viime pelien esityksillä ansaita.