keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Tor - Classic 4-8

Backe ei varmaan ollut ainoa joka oli odottanut illan kamppailua kuin kuuta nousevaa. Mitään suurta salibandyjuhlaa ei tänään kuitenkaan kentällä nähty. Classicin rutinoituneet pelaajat rankaisivat armotta kotijoukkeen virheistä. Tamperelaisten voitto ei ollut missään vaiheessa uhattuna, vaikka Tor pääsikin iskuetäisyydelle kolmannen erän alussa.

Tor oli liikkeellä melko kapealla kokoonpanolla, pelaten kahdeksalla hyökkääjällä ja neljällä pakilla. Pieni plusmerkintä Fager-Pintilälle, joka toi eloa ykköketjuun kolmannessa erässä.

Hieman valju maku jäi ottelusta kaiken kaikkiaan. Tor kyllä taisteli, ehkä tappio johtui siitä että Classic oli tänään parempi joukkue.

Torin tehomiehet:

P. Lindgren 1+1
Hietala 1+0
Meriläinen 1+0
Hällfors 1+0
Venäläinen 0+1
J. Niiranen 0+1
Salminen 0+1

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minusta Tor pelasi kauden heikoimman ottelun, munaton esitys!
Pieniä havaitoja, vaparit aivan käsittämättömä huonoja ollut koko kauden. Hyvistä vapareista tulee vaikeuksia omaan päähän.
Ykköskentän pitää piristyä! +/- tilasto kait pahasti pakkasella.
Maalin edessä merkkaukset heikkoja!
Mutta on kauden peleissä ollut hyvääkin av, yv, mv ja 2/3 kentän pelaaminen positiivistä. Tästä hyvä jatkaa! Tsemppiä Joensuuhun ja pisteet maalle!!
Heimopäällikkö puhunut! Ugh! :)

Anonyymi kirjoitti...

Pelle!

flogi kirjoitti...

Anonyymi 1: Hyvä havainto vapareista, niitä voisi reenata enemmän. Anonyymi 2: Enemmän sisältöä viesteihin, kiitos. Pelle-viestit siirretään jatkossa suoraan roskikseen.