maanantai 27. syyskuuta 2010

Tor - SPV 5-6

Ottelun alku ei paljoa luvannut, isännät olivat välillä melkoisessa pyörityksessä. SPV:n siiryttyä 2-0 johtoon moni varmaan pelkäsi reilua turpalöylyä. Alkujännityksen(?) jälkeen Tor sai kuitenkin juonesta kiinni, väsäsi pari kaunista maalia ja pääsi tasatilanteessa ensimmäiselle erätauolle.

Toisen erän aikana peli näytti kääntyvän Torille. Joukkue pelasi edelleen hienosti ja hallissa oli tunnelmaa. Joukkueen siirryttyä 4-2 johtoon tuntui siltä että keskittyminen hieman herpaantui ja SPV pääsi tekemään kaksi suht helppoa maalia. Tilanne 4-4 kahden erän jälkeen.

Kolmannessa erässä juhli kokeneempi SPV. Torilla oli kyllä tekopaikkoja ja ottelun loppussa tasoitus oli todella lähellä.

Kaksi pelattua ottelua, kaksi maalin häviötä. Tämän päivän ottelun perusteella sanoisin että Torilla on täydet mahdollisuudet pärjätä hyvin salibandyliigassa. Taso taitaa kuitenkin olla niin kova että helppoja maaleja ei ole varaa antaa. Tasoheittelyt ottelun sisällä pois ja hyvä tulee.

Torin tehomiehet:

J. Niiranen 1+1
Venäläinen 1+0
Forsström 1+0
Hällfors 1+0
Salminen 1+0
N. Niiranen 0+2
Meriläinen 0+1
Hietala 0+1

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Viimeinen kappale täyttä asiaa, juuri näin. Virheistä rankaistaan eikä keskittyminen saa herpaantua hetkeksikään.

Anonyymi kirjoitti...

virheitä tulee ja niistä pitää nyt vaan ottaa opiksi. Mitään ei ole vielä menetetty..TOR on vahva kandidaatti pleijareihin, niinkuin Iiro-setä sanoi.

Anonyymi kirjoitti...

Se on sitten Trackers vastassa viikonloppuna. Se on muute samalla veljesten kohtaaminen, kun Trackersillä on maalivahtina juha jokinen (Jeren isoveli).

Anonyymi kirjoitti...

Suurin asia mikä omaan silmään osui oli se sydän ja asenne jolla kaverit pelasivat. Virheitä tulee, ja jännitys on varmasti aluksi kova jopa kokeneella kaartilla. Onhan joukkue melko kokematon liigatasolla. Mutta hyvin pojat tsemppaavat, ja selkä ei nitkahda vaikka tappiolla ollaankin. Samalla draivilla vaan eteenpäin niin loppukausi on Tor- faneille hienoa aikaa.

Anonyymi kirjoitti...

Niin samaa mieltä edellisen kanssa. Kylmät väreet tulivat, kun tor maalasi ja loppuunmyyty halli räjähti. Mieletön tunnelma. Tsemppiä Tor!