keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Tor - FBT Pori 7-9

Ottelun ensimmäisestä sekunnista alkaen oli selvää että Tor oli liikkeellä täysin eri taktiikalla kuin ensimäisessä osaottelussa. Porille annettiin jatkuvasti kovaa painetta ja Tor vei peliä melkein koko ottelun läpi. Sekaan mahtui kuitenkin pari heikompaa jaksoa (ekan erän loppu - tokan erän alku ja kolmannen erän alku). Tämä + isäntien hieman haparoiva maalivahtipeli riitti Porille.

Torin tähtihetki nähtiin toisen erän loppupuolella kun 2-5 tappioasema käännettiin captain Salmisen johdolla 7-6 johtoon. Tilanne näytti lupaavalta, varsinkin kun Tor sai pelata täyden yv:n kolmannen erän alussa. Toisin kävi, ajassa 43:44 tilanne oli 7-8 vieraille. Ottelun loppu oli armotonta puskemista päin Porin kilpparipuolustusta. Paikkoja oli, mutta maaliin asti palloa ei saatu.

Onnittelut FBT Porille liiganousun johdosta. Pieni miinus täytyy joukkueelle kuitenkin antaa filmaamisesta ja jatkuvasta valittamisesta. Luulisi että tällainen käytös olisi kielletty entisen lätkävalmentajan johtamassa joukkueessa.

Anonyymi kirjoitti...

Loviisan Tor EI yhdy jutun viimeiseen osioon. Peli oli reilua ja molemmilla oli omat konnuutensa sarjan aikana. Peli oli reilua ja parempi korjasi potin. Torin juhlat siirtyivät muutamalla viikolla! Oulu joutuu kärsimään epäonnen, jota loviisalaisia kohtasi etenkin porilaisten maalin edessä.

Tuntui että Tor oli parempi joukkue, mutta 3-0 ottelut Porille ei jätä seliteltävää.
Tänään ilme oli osittain hyvä mutta onnistujat oli harvassa!
Omasta mielestä PLUSSAT: Salminen, Lassas, Jokinen, Forsström, Hietala. Omallatasolla: Grömberg, Belasovs, Lehkonen. MIINUKSET: Niiranen, Venäläinen, Laivins, Kostusevs, Hällfors, Meriläinen ja Keinänen.
VALMENNUS: Erinomainen aikalisä siintä ropsit kotiin!! Mutta miksi ei otettu maalivahtia aikaisemmin pois? Ja syy ei voi olla että ei näe kelloa!!!
1.kentällisen peli aivan tehotonta! Tänään ei yhtään 5vs5 maalia, tekikö yhtään koko ottelusarjassa?
Tor karvasi tänään ihan hyvin mutta vastahyökkäyksiä tuli aivan liikaa. Oliko harjoiteltu karvausta tarpeeksi ja miten palataan omaanpäähän kun tultu ensinmäisestä karvaajasta ohi?
Mutta pelit jatkuvat ja toivotaan että ensi vuonna Loviisassa nähdään Salibandyliigaa!!! Tsemppiä Iiro ja pojat!!!

flogi kirjoitti...

En siedä loukkaantumisia, jotka ovat parannettavissa viiden sekunnin kylmähoidolla.

Kyllä reilu puolitoista minuuttia riittää ilman maalivahtia, kun kolme maalia tehtiin reilussa minuutissa. Lisäksi vieraat karvasivat hyvin ja siirsivät torin mahdollisuutta ottaa mv pois. Harjoitelkaa maalintekoa, muuta ei tarvia ja kannustetaan me omia loppuun asti!

Hyvä jätkät ja hyvä Iiro. Pelasitte upeasti! Virheitä tulee, niistä oppii ja Oulun kaatoon.

Ensinnäkin onnittelut hienosta runkosarjasta! Enemmän olisitte ansainneet Pori-ottelusarjasta, nyt jäi semmonen fiilis että luu kädessä poistutaan. Päät pystyyn vaan, kaikki on vielä auki!! Jumalaton draivi ja tsemppi päälle OLS sarjaan, ei ole mitään menetettävää. Tsemiä Iiro ja kundit, Loviisalainen sabayleisö arvostaa kyllä tämän kauden panostusta, ja se hienoin palkinto on vieläkin saavutettavissa! Onnea OLS sarjaan!

Tsemppiä pojat. Ottakaa mukaan valmentajanne kaltainen sydän kentälle!!!! Oulu kaatuu!

torilta ajoittain loistavaa peliä mutta se ei riitä että pelataan 20min per ottelu. kyllä avain pelaajien on pakko onnistua näissä karkeloissa muuten ei kaadu tämän tasoiset joukkueet enää!! toivottavasti kaikki pelaajat pääsisivät seuraavassa sarjassa tasolleen, valmennusta myöten niin mahdollisuudet säilyvät! verkot tötterölle ja olssi nurin.

Samaa mieltä edellisen kanssa! Missä tehot kun niitä kaivataan? Esim. ykköskentältä ei maalin maalia koko sarjassa...

Taistele Tor!!! Pojat tekee parhaansa ja maalien tekeminen ei ole enään lastenleikkiä, kun vastassa on hyvin puolustava joukkue.