lauantai 30. tammikuuta 2010

Barbaarit - Tor 1-14

Tor murskasi Hynyskylän Barbaarit toistamiseen ja varmisti samalla lohkovoiton. Tänäkin vuonna tullaan siis näkemään liigakarsintaa Loviisan palloiluhallissa! Onkohan hallin tuleva massalattia liigakelpoinen?

Torin tehomiehet:

Forsström 3+1
Belasovs 3+0
Hällfors 3+0
Hietala 2+3
Niiranen 1+0
Lehkonen 1+0
Laivins 1+0
Salminen 0+5
Lassas 0+1
Kostusevs 0+1
Jokinen 0+1
Venäläinen 0+1
Sjöblom 0+1

Maalivahti Skogster teki ensiesiintymisensä divarissa kolmannessa erässä.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sbandy tulee vielä tasoihin. Liian aikaisin juhlitte lohkovoittoanne.

Anonyymi kirjoitti...

Tasoihin ei oikein riitä. Maalieron kuromisessa aika duuni..

Anonyymi kirjoitti...

Keskinäiset ottelut...

Anonyymi kirjoitti...

Mikään massalattia ei ole liigakelpoinen.

Anonyymi kirjoitti...

Maaliero se on niissäkin..Mutta, yrittää saa aina!

Anonyymi kirjoitti...

Joo, selvähän toi on että Tor häviää kaikki loput matsinsa, ja Sbandy voittaa kaikki loput. Ja vieläpä murskalukemin vie ottelunsa Loviisassa... Laita lotto vetämään joka pistit ekan kommentin :)

flogi kirjoitti...

Onko tarkempaa tietoa lattiatilanteesta, onko lopullisia päätöksiä jo tehty? Jos mattovaihtoehto täyttää liigan vaatimukset kannattaisi varmaan miettiä sitä vaihtoehtoa tarkemmin.

Anonyymi kirjoitti...

Liigan vaatimuksiin kuuluu ensi kaudella myös 750-katsojaa vetävä halli. Joten urheiluhallilla EI pelata mahdollista liigaa.

flogi kirjoitti...

Ei pitäisi mennä asioiden edelle, mutta luulisi että sabaliiga voi myöntää poikkeuslupia katsomon koon suhteen (vrt. K-Espoo Matinkylän ladossa 90-luvulla). Mahdollisen luvan saaminen voisi olla helpompaa jos lattia ok.

Anonyymi kirjoitti...

Lupaa ei enää tule. Poikkeuksilla menty jo jokunen vuosi. Erä ei esimerkiksi enää saa lupaa pelata mosalla. Massalattiasta ei niin väliä, liigahan antaa maton käyttöön jokaiselle seuralle / joukkueelle.

Anonyymi kirjoitti...

Totta toi mattoasia, että sen saa liigalta. Mutta missä säännössä lukee, että pitää olla 750 katsojaa vetävä halli? Olis aika kohtuutonta, että Tor pelaisi mahdolliset liigan kotipelit Kotkassa tai Porvoossa. luulen, että jos kaikki muut asiat kunnossa niin tuohon katsojakapasiteettiin saisi helposti poikkeusluvan?