lauantai 12. joulukuuta 2009

LeBa-96 - Tor 3-5

Talouspuolen sotkut eivät näytä vaikuttavan peliesityksiin, Tor jatkaa tappioitta itälohkon kärjessä. Voitto oli tällä kertaa hieman tiukemmassa, hienoa kuitenkin huomata että joukkue pystyy voittamaan ilman Hölön hirmutehoja.

Torin tehomiehet:

Forsström 2+0
Niiranen 1+0
Kostusevs 1+0
Lassas 0+1
Hietala 0+1
Salminen 0+1
Meriläinen 0+1

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aika vahvaa puhua " sotkuista ". Lisäksi joukkue tuskin on yhden pelaajan varassa jatkossakaan. Heikko kirjoitus.

Anonyymi kirjoitti...

Joukkueen voitto, vaikkakin tehojen puolesta nihkeä. Silti erittäin tärkeät pinnat. Talouspuolen asioilla en spekuloisi, toki Lovarin kirjoitus kuitenkin jätti hämmentävän kuvan asiasta.

flogi kirjoitti...

Kiitos palautteesta.

Minulla ei ole muuta tietoa salivuokrarästeistä kuin mitä Östrassa kirjoitettiin 10.12. Jutussa kerrotaan että velka on 10 300 euron suuruinen ja että salibandyjaosto joutuu todennäköisesti ottamaan lainaa jotta saadaan velat maksettua. Eikös tämä tarkoita sitä että salivuokria varten varatut rahat on jo käytetty (osittain tai kokonaan), tai sitten budjetissa ei ole otettu salivuokria huomioon ollenkaan? En tiedä mitä termiä tulisi käyttää. Jotain sählinkiä on kuitenkin tapahtunut ja Hakki toteaa Östrassa että sabajaostolaisilla olisi syytä katsoa peiliin. Toivottavasti asiat saadaan kuntoon. Olisi kurjaa jos Torin menestystarina päättyisi siihen että rahat olisi yhtäkkiä loppu.

On totta että sota ei yhtä miestä kaipaa. Kuitenkin, jos joukkueessa on dominoiva pelaaja, on olemassa riski että muitten pelaajien selät suoristuu hieman. Näin ei tapahdu jos joukkueesssa on oikea tekemisen meininki.

Anonyymi kirjoitti...

Jos seuran taru loppuisi kymmpitonnin velkaan, joutaisi se loppuakkin myös. Asia kunnossa ja homma jatkuu entistä vahvempana. Kenenkään selät eivät tämän kauden Tor:ssa suoristu!

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.