perjantai 11. syyskuuta 2009

Tor - ÅIF 23.9. klo. 19:00 Pernajan Agricola- hallissa

Torin viimeinen treenipeli pelataan keskiviikkona 23.9. klo. 19:00 Pernajan Agricola- hallissa. Vastustajana toimii paikallisvastustaja ÅIF ja otteluun on vapaa pääsy.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos loviisan pojat pernajaan tulosta! Ja tervetuloa.

Anonyymi kirjoitti...

Torin latvialaiskolmikko pääsi tehopisteille viikonlopun 4 maan turnauksessa Latviassa. Tulokset ja tilastot löytyvät osoitteesta: http://www.floorball.lv/izlase/m4nations

Anonyymi kirjoitti...

Ottelu loviisalle 4-3. Paikalla vain kymmenkunta pelaajaa, pois mm. Peik, Lelle, Dan ja Niiranen. Tor pelasi todellahyvän pelin ja hallitsi tapahtumia selkeästi.

Anonyymi kirjoitti...

Siis Tor - Åif...

Anonyymi kirjoitti...

kuka teki Torin neljännen maalin? Minä laskin 3-2.

Anonyymi kirjoitti...

kuuleman mukaan 3-2 päättyi.Minkä näköistä oli peli?

flogi kirjoitti...

3-2 taisi päättyä, maalintekijöinä Meriläinen, Hällfors ja Venäläinen. Torilla 10 kenttäpelaajaa, pakkiparit Meriläinen - Venäläinen, Kuittinen - Belasovs. Ketjut Laivins - Jokinen - Kostusevs, Sjöblom - Hietala - Hällfors. Maalissa Keinänen. Torin maalit syntyivät vastahyökkäyksistä, pitkissä hyökkäyksissä ei oikein päästy maalipaikkoihin. Torin parhaita Meriläinen ja Keinänen.

Anonyymi kirjoitti...

Peli oli aika hyvin torin hallussa ottaen huomioon vielä sen, että niiltä puuttui tosi monta tärkeeä pelaaja. Casper pelasi todella hyvä pelin.

Anonyymi kirjoitti...

Bombsäker nousu

http://paakallo.fi/juttu/toimitus-loviisa-divarin-suosikki/

Liigaa-liigaa-liigaa....