maanantai 9. maaliskuuta 2009

Tuomaritoiminta puhuttaa

Torin kausi on ohi mutta pelit jatkuvat. Katsoin telkkarista sabaliigan puolivälieräottelua Trackers - SSV. Trackers pelasi totutusti pikkusikaa ja ottelun loppupuolella mopo karkasi totaalisesti tuomariparin käsistä. Trackersit ajoivat jatkuvasti ylikovaa mieheen ja tuomarit vihelsivät aina välillä vaparin SSV:lle.

Ottelun jälkeen on langetettu kahdelle Trackersin pelajaalle pelikiellot tempauksistaan. Ottelussa kummallekkaan ei puhallettu edes pikkukakkosta!

Floginblogissa keskusteltiin aikaisemmin tuomaritoiminnasta, totesin silloin että hyvä tuomari on kentällä näkymätön mutta antaa selvää viestiä mitä kentällä saa tehdä ja mitä ei. Trackers - SSV pelin tuomarit olisivat pystyneet pitämään pelin siistinä laittamalla ukkoja pihalle heti sen jälkeen kun Trackers "nosti karvaustaan". Fyysinen peli kuuluu salibandyyn, mutta Trackersin pelityyli ei.

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt flogi juttua pystyyn ensi vuoden kuvioista. Etholen lähtee, valmentajaruletti pyörii, ja Torin puolelta hiljaista.

Ei kai tässä taas käy huonosti.. ?

Anonyymi kirjoitti...

Just meinasin sanoo samaa,et heikost täs taitaa käydä...Muut jengit ilmottelee valmentajia ja pelaajia ja torin kuvioista ei kuulu mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Ei tässä nyt vielä ole mitään hätää, vasta maaliskuun puoliväli ohitettu. Kesäaikakin alkaa vasta ensi viikolla.
Ruotsista asti on oltu yhteydessä ja valmentajat soittelevat koko ajan.
Nyt pitää nauttia kesästä, juhannuksen jälkeen pidetään sitten palaveri että missä mennään.
Sitten otetaan ensimmäinen uusi kasvo kaupungilla mikä vastaan tulee ja tehdään hänestä valmentaja. Kai sillä nyt joku kaveri on mikä voi tulla pariksi.

Anonyymi kirjoitti...

Uskomatonta jos juhlakausi sössitään taas sillä että keväällä haihatellaan maajoukkuevalmentajia penkin taakse ja syksyllä herätään sitten karuun todellisuuteen. Eikö viime kesän säädöistä opittu mitään?

Nyt on joukkueen rakennuksen parasta alkaa, kaloja on tarjolla. Mutta jos herrat palaveeraavat tulevasta kaudesta ensimmäistä kertaa juhannuksen jälkeen niin lähtijöitä on huomattavasti enemmän kun Valtsu. Mäksä ja Pakkanen vetää jo reenejä Porvoon poikien vahvuudessa.. jos tuo määrä tehopisteitä lähtee niin saa tulijat olla aika kovat jos ensi kaudella meinataan divarin kärkisijoille.

Anonyymi kirjoitti...

Ehkäpä niin miten äskeiset anonyymit parkuvat!
Kyllä kohta pitäisi olla jotain jo selvillä vaikka valmentajat. Etholenin tapausta on turha purnata koska mies oli päättänyt että lähtee Porvooseen.
Ns. juhlavuodesta on tullut liian suuri uutinen/juttu. Ihan ok jos Tor päättää satsata, mutta minusta kannattaa pitää järki päässä niin kasaajan kuin myös yleisön. Turhaan tänne esim. mitään Kai Ahlstedtiä ottaa valmentajaksi koska tietotaidon määrä hintaansa nähden olematonta!!
Toivotaan että Tor saa uusittua sopimuksia vanhojen pelaajien kanssa mahdollisimman paljon ja siihen muutama vahvistus!
Kärsivällisyyttä!!

flogi kirjoitti...

Teknisiä ongelmia, koitan saada tänne tekstiä.

Valtsu pelaa siis Porvoossa ensi kaudella. Voi olla aika erikoinen fiilis tulevalla kaudella kun näkee Valtsun paukuttamassa maaleja Torin verkkoon...

Huhut kertoo että Nikku ja Lelle ovat lopettamisaikeissa. Hakilla riittää hommia, mikäli tämä toteutuu. No, hommia riittää muutenkin.

Valmentajapuolella Freudenthal taitaa olla vapaana, mutta miestä työllistää tällä kuulemma talonrakennushommat.

Anonyymi kirjoitti...

Jos huhuihin uskoo, sitä tulee hulluksi. Jos kaikki toteutuu tyhjenee Torin joukkue kun Nesteen pajatso.
Täytyy myös muistaa, että kausi on vielä kesken. Haki (Hietala, Nykky), SSV (Salminen), TopTeam (Matikainen, Käck), HIFK (Ahlstedt), Nokia (Meriläinen) jne jne pelaa vielä. Ei voi julkaista mitään.
Kuten joku tuossa jo mainitsi, katsotaan rauhassa sinne elokuulle ja painetaan, jos tarvetta, sitten vasta paniikkinappulaa.

Anonyymi kirjoitti...

Jaajaa...Onkos Flogilla sisäpiirintietoa/huhua ketä 08-09 kauden joukkueesta on jäämässä tai lähtemässä Waltsun lisäksi?
Ettei vaan paletti hajoaisi Tuomiselta käsiin.

Anonyymi kirjoitti...

Onko kuulunut mitään uutisia ens vuoden joukkueesta?Onko kellään tietoa valmentajista/pelaajista?Ihme homma ku ei missää lue mitää...

Anonyymi kirjoitti...

Mikael Nurmela -> PSS!
Porvoossa aikamoinen nippu ensi kaudella.
Entäs Tor? Ei kuullu mitään. Vai?

Anonyymi kirjoitti...

Mikaelista huomaa että on välivuosi takana.. mutta varmaan pääsee kuntoon ennen kauden alkua. PSS vaikuttaa tosi kovalta ensi kaudella.

Anonyymi kirjoitti...

Torin kotisivuille tullut tänään tieto valmentajasopimuksesta. Eikä ole kuulemma aprillipila! Nimeä ei kuitenkaan julkaistu? Täytynee lähteä lauantaina hallille haistelemaan!

Anonyymi kirjoitti...

Elämme mielenkiintoisia aikoja.. Saas nähdä ovatko herrat seuranneet floginblogia ja napanneet nimiä soittolistalle ;)