sunnuntai 7. joulukuuta 2008

SB Vantaa - Tor 8-6

Heikko avauserä vei Torilta mahdollisuuden voittoon. Ensimmäiselle erätauolle mentäessä tilanne oli 5-1 isännille. Torin maalilla aloitti Tommy Grönberg, mutta hän sai tehdä tilaa Jaakko Pakkaselle. Tor kiri Anderssonin ja Forsströmin johdolla maalin päähän, mutta ottelusta ei loppujen lopuksi jäänyt muuta kuin luu käteen. Etholen ja Jokinen puuttuivat Torin kokoonpanosta.

Torin tehomiehet:

Andersson 2+0
Forsström 2+0
Lehkonen 1+1
Kuittinen 1+1
Lassas 0+1
Mallenius 0+1
Niiranen 0+1

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ottelu josta 2 pinna olisi pitänyt ottaa jos karsintoihin mielitään. Ei Torin kokoonpano millään kestä kahden äijän puuttumista ykkös-kakkosketjuista, varsinkaan jos Valtsu on toinen näistä. Tulos puhuu puolestaan, pojilla on vaikea kausi menossa ja omissa näyttää soivan alkukautta enemmän.

Se että Lehkonen tekee kauden avausmaalin 12. ottelussa kertoo paljon miehen pelin tasosta tällä hetkellä, Lellelle tsemppiä ja toivotaan että pisteputki nyt aukeaa kunnolla.

Anonyymi kirjoitti...

Hoh-hoijjaa!!!
Kyllä oli niin heikko peli Vantaalla eilen. Ei löytynyt Torilla vauhtia. Kävelyvauhtia mentiin. Kahdella kentällisellä vedettiín koko ajan. Ei muutosta vaikka tilanne lohduton 1-7 takaa-ajo. Penkillä oli kyllä äijiä jotka olisivat ansainneet peliaikaa...

Anonyymi kirjoitti...

Mikähän poikia eilen mietitytti? Oli niin varovaista ja uskotonta (vaikka 6 maalia musertaisi kenet tahansa). Mutta kun sen uskon on tultava itsestään. Ei minusta koskaan tuntunut että pojat eivät vielä nousisi kunhan se usko vaan löytyisi, ja löytyikin!
Onkohan ottelu Barbaareita vastaan vielä kummittelemassa. Minut, se pojille kuulunut voitto, musersi täysin niin mitenhän pelaajilta tuntui...

flogi kirjoitti...

Joukkueella on menossa vaikeampi jakso tällä hetkellä. Tähän vaikuttaa varmasti edellisten otteluiden viime hetkien tasoitusmaalit ja jatkoaikatappio Barbaareille.

Eilen Torilta puuttui kaksi avauskokoonpanon miestä. Paikallaolijoiden raporttien perusteella Torin peli oli hidastempoista ja tunnelataus puuttui. Minulla ei ole tarkempia tietoja Torin eilisistä ketjukoostumuksista, mutta luulisi että eilen näytönpaikan saaneet olisivat tuoneet ylimääräistä tsemiä kentälle.

Kun kaksi tärkeää ukkoa on poissa pitäisi miettiä minkälaista osaamista penkiltä löytyy ja gameplan suunnitellaan johtopäätöksien perusteella. Esimerkiksi Kasimir pystyy jo pelkästään nopeudellaan luomaan tilanteita.

Urheilussa on aina voittajia ja häviäjiä. Hyvä joukkue ei muserru häviöstä, vaan tulee entistä voitonnälkäisempänä seuraavaan taisteluun.

Niin, ja toivottavasti Lelle sai vihdoin ruuvaattua Heinz-pullon korkin auki!

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on kyllä aivan pakko kysyä. Mikä on miehiään tämä Niklas Niiranen? Sen verran tiedän että kyseinen kaveri on -91 syntynyt ja Joni Niirasen pikkuveli. Esiintynyt jo nuorten majussakin. Lisäksi melko lahjakas myös jalkapallossa?
Lähinnä haluaisin tietää, mikä hänestä noin (ainakin tilastollisesti) hyvän tekee? Eli mitä hyviä ominaisuuksia kaverilla on?

flogi kirjoitti...

Niklas on pelaajana suht valmis paketti, varsinkin kun otetaan kaverin ikä huomioon. Vahvoja puolia ovat tilannekovuus (fudistautsa näkyy), pelisilmä ja tarkka laukaus. Luulenpa että Niklas pelaa liigassa muutaman vuoden kuluuttua, toivottavasti Torin paidassa,